GEDEGEN RIJOPLEIDING MET HOGER SLAGINGSPERCENTAGE EN MINDER STRESS

Ben je woonachtig in Eindhoven of omgeving én op zoek naar een goed adres voor het volgen van rijlessen? Kijk dan snel op autorijschool-vrancken.nl, want Autorijschool Vrancken is hét betrouwbare adres in en rondom Eindhoven voor iedereen die zijn of haar autorijbewijs wil halen. In de afgelopen 10 jaar hebben honderden leerlingen hun rijbewijs gehaald bij Autorijschool Vrancken en de rijopleiding wordt gemiddeld met een 9,2 beoordeeld.

Autorijschool Vrancken levert maatwerk volgens de beproefde RIS methode (Rijopleiding In Stappen), waarbij er gewerkt wordt met vier modules welke beschreven worden op de website (zie tabblad “rijles”). Het volgen van rijlessen op basis van deze vier modules heeft een veel hoger slagingspercentage tot gevolg en geeft ook minder stress. De autorijschool is tevens aangesloten bij de BOVAG, zodat je gegarandeerd bent van een gedegen opleiding.

Wil je graag eerst kennis maken of twijfel je of autorijden iets voor jou is? Dat kan. In een proefles van 1,5 uur kun je kennismaken met de rijopleiding van Autorijschool Vrancken. Ook wordt tijdens deze proefles jouw niveau bepaald, zodat er een inschatting gemaakt kan worden van de benodigde rijlessen. Wel zo fijn, want zo weet jij na afloop direct welk pakket je het beste kunt aanschaffen.

Ben je al overtuigd of wil je graag eerst nog wat meer informatie? Op autorijschool-vrancken.nl vind je alle antwoorden op je vragen en kun je je direct aanmelden voor de rijopleiding of een proefles.